Begin jou Reis

“Wie je bent, vind je niet in het verleden of in de toekomst.

De enige plaats waar je jezelf kunt vinden, is in het nu.” – Eckhart Tolle

Wanneer was het voor het laatst dat jij stilstond en dacht aan jouw doelen? Als vader van twee kinderen merk ik dat het leven soms aan mij voorbij lijkt te trekken. Een week vliegt voorbij zonder dat ik stappen zet naar mijn doelen. 

Ik merkte dat het leven prima was, maar ik verlangde naar meer. Ik wou van prima naar het volgende niveau, naar excellent. Ik wou meer tijd met mijn kinderen doorbrengen, niet in de zin van kwantiteit, maar vooral in kwaliteit. Ik wou na een werkdag meer energie ervaren, meer passie in de dingen die ik doe en onderneem en meer genieten van de dag. 

Ik wou meer passie en geluk ervaren in de dingen die ik doe, in het werk en de projecten waarbij ik betrokken ben. Ik wil mensen helpen om net dat stapje extra te zetten en het beste uit zichzelf en anderen te halen.

Mijn missie is om mensen te helpen de beste versie van zichzelf te worden en daarmee de wereld om ons heen stapje voor stapje een mooiere plek te maken.

 

Neem contact op.

De eerste stap is soms niet meer dan de mensen om je heen verzamelen die jij nodig hebt om de volgende stap te zetten.

Wil jij de volgende stap zetten?

  • Wil jij een trotse ouder/ vader / moeder worden?
  • Wil jij meer uit het leven halen en meer geluk en voldoening ervaren in de dingen die jij doet?
  • Wil jij meer werkplezier en meer energie uit je werk halen?
  • Heb jij het gevoel dat je wordt tegen gehouden door jezelf?

Neem dan contact op met mij en plan een kennismakingsgesprek om samen te kijken hoe jij de volgende stap kan gaan maken.

Testimonials

Wat is er krachtiger dan het woord van iemand die jou voor is gegaan. Ik ben trots op de gene die ik heb mogen helpen! De gene die het hebben aangedurfd om een stap voorwaarts te maken.

Met verlangen als routekaart en je ziel als kompas weten je voeten waar te gaan.” – Paulo Coelho

Menno is een geweldige coach die echt luistert, maar ook doorvraagt en tot de kern kan komen. Hij heeft mij geholpen inzichten te krijgen hoe ik mijn startende onderneming in kan gaan richten. Samen hebben we mooie doelen en actiepunten besproken en heb ik de moed verder te gaan. Een echte inspirator!

Annemarijn Bruinsma

A Balanced Lifestyle.

“Ik liep al langer rond met een helemaal happy gevoel in mijn werkzaamheden.
De sessies met Menno waren voor mij heel inspirerend en hebben mij geholpen met mijn zoektocht naar wat ik eigenlijk diep in mijn hart het liefste doe (testen van software) Ook werd mij door de sessies met Menno duidelijk waardoor dit niet happy gevoel bij mij ontstaat en hoe ik dit om kan buigen naar iets positiefs.
Na afloop van de sessies was ik weer vol met energie.
Ik kan Menno daarom van harte aanbevelen als coach. Hij is rustig, luistert aandachtig naar wat je zegt, en kijkt ook heel goed naar je non-verbale communicatie. Niets ontgaat hem 😊. “

Yvonne de Vries

Software Tester

De sessie die ik kreeg van NLP coach menno heb ik heel fijn ervaren! Menno is iemand die echt de tijd neemt voor de client en laat dus zien dat de persoon tegenover hem zich goed op zijn gemak voelt. Hele fijne ervaring Menno, ga zo door en laat anderen ook zo’n fijne ervaring meemaken!

Ming Zheng

Ondernemer

Actie is het begin van alles.

“Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd.” – Søren Kierkegaard

Neem contact op.

Ik gebruik NLP technieken om jou verder te helpen. Dit houdt in dat we gaan kijken naar gedachtepatronen, emoties en gedrag om te bepalen wat nodig is om jou veder te helpen.

We kijken welke obstakels jij ervaart en welke “hulpbronnen” jij nodig hebt om deze te overwinnen, dit doen we door het gesprek aan te gaan en gebruik te maken van verschillende  technieken.  

“Elk individu heeft alle hulpbronnen in zich, die nodig zijn om veranderingen in gang te zetten.” – NLP basis overtuiging

We gaan aan de slag met visualisaties waarbij we gebruik maken van jou visuele, auditieve en kinesthetische ervaringen. Ik versterk de kracht van positieve emoties en ervaringen en verzwak de kracht van negatieve emoties en ervaringen, zodat jij je obstakels zal overwinnen.

Simpel gezegd we gaan aan slag met hoe je dingen ziet, hoort en voelt. Dit helpt om jou obstakels te overwinnen en de volgende stap te kunnen maken. 

“Verandering van het proces is krachtiger dan de inhoud van de ervaring.” – NLP basis overtuiging

Dus twijfel niet langer en zet jou stap naar de beste versie van jou!

 

 

 

“Acties leiden misschien niet altijd tot geluk, maar er is geen geluk zonder actie.” — William James  

Met deze wijze woorden vraag ik jou alleen nog maar waar wacht jij nog op? Er is geen beter moment dan nu of nu of nu! Om jou reis naar de beste versie van jezelf te beginnen.

Neem contact op:

Info@mansearchforwealth.com

Menno van Wieringen

Menno van Wieringen

NLP Coach | IT professional | Trotse vader