Over mij

Ik ben Menno, gewoon een gewone man die door het leven gaat of dat was ik tenminste. Totdat ik besloot een rijker leven na te streven, waar ik in uitstekende gezondheid leef, voldoening, geluk en plezier ervaar en leef vanuit financiële overvloed. Ik besloot dat het tijd was om de leiding te nemen en echt te gaan leven en te groeien in de persoon die ik voorbestemd ben te zijn.

Mijn doel

Geïnspireerd en laten inspireren

De drijfveer van mijn zoektocht naar rijkdom is om te kunnen genieten van elk moment met mijn gezin, zonder enige beperking. Daarom zie ik rijkdom als meer dan geld op de bank. Rijkdom is het vermogen om te kiezen, niet hoeven maar willen.

Ik wilde kunnen genieten van het spelen met mijn kinderen, de energie hebben zodat ze mij bij moeten kunnen houden en niet andersom.

Voldoening en passie voelen aan het eind van de dag. Het begint bij het genieten van de simpele dingen van de dag, of het nu een werkdag is of een dag met het gezin.

 De financiële middelen hebben om te beslissen wat ik elke dag moet doen. 

De reden waarom ik mijn reis begon te delen, is om me te committeren aan mijn reis en hopelijk anderen te inspireren om hun eigen reis te ondernemen.

Truly liven life

At the end of life, I want to be able to say I truly liven life.

Een Reis zonder einde?!

Wanneer houdt deze zoektocht op? naar mijn mening houdt de zoektocht naar rijkdom nooit op. De zoektocht kan van tijd tot tijd minder intens worden. Om op een later moment weer te ontsteken. Maar de reis zal nooit eindigen.

Groei is wat ons doet stalen, ons vol passie laat zijn. dus stop nooit met groeien